Vannas Virtual

Martti Vannaksella on yli 25 vuoden kokemus esiintyjänä, taikurina ja muistikouluttajana ympäri maailmaa. Hän on ainutlaatuinen yhdistelmä taikurin karismaa ja muistikouluttajan huomiokykyä.
Kaiken tämän lisäksi hän on vielä laillistettu lääkäri. Nyt hän on luonut uniikin tavan toteuttaa toiveenne interaktiivisesta, sisällöllisestä ja hulvattoman hauskasta kokonaisuudesta, joka voidaan kuvata yrityksenne omissa toimitiloissa tai erillisessä studiossa.

Martti haastattelee omalla luovalla ja tilannekoomisella tyylillään yrityksen työntekijöitä, etänä tai läsnä. Herrasmiesmäinen johtoportaan roastaus, aktivointi taikuuden keinoin ja yrityksen oman tarinan ja tuotteiden mukaan tuominen takaavat ainutlaatuisen lopputuloksen.

Teidän tarpeisiinne räätälöity paketti pitää sisällään yhden sisältö-tapaamisen toimitiloissanne sekä kuvauspäivän, josta editoidaan valmis 20-30 minuutin mittainen kooste, joka on sisäisesti käytettävissänne kolmen kuukauden ajan. Muunlaisista ratkaisuista voimme hyvin sopia tapauskohtaisesti.

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...