Takaisin

Tanssijakauppa avattu!


Tanssijakauppa avattu!

Osaksi Ohjelmakauppaa on avattu Tanssijakauppa, joka toimii tanssitaiteen ohjelmamyyjänä edustaen Suomen eturivin ammattitanssijoita lähes kaikista tanssitaiteen tyylisuunnista nykytanssista hiphopiin, flamencosta tankotanssiin ja kilpatanssista paritanssiiin, unohtamatta taidetanssia, vogueta ja katutanssia.

Tanssijakaupan lanseeraustilaisuus pidettiin keskiviikkona 10.9. Apollo Live Clubilla Helsingissä. Tilaisuuden juonsi tanssija ja koreografi Marko Keränen, joka on myös suunnitellut avajaistilaisuudessa nähtävän puolituntisen tanssiohjelman. Tilaisuudessa esiintyivät koko Suomen tuntemat Katja Koukkula ja Jussi Väänänen sekä Hanna Karttunen ja Victor da Silva. Flamencoa esitteli Emilia Aho, ja vogueta edustivat Anneli KanninenVoGuenon ja Fe’Fellas. Katutanssin saloihin vieraat johdatteli tanssiryhmä UMC.

Tanssijakauppa tarjoaa monipuolisia tanssinumeroita erilaisiin tilaisuuksiin. Sen palveluvalikoimaan kuuluvat myös erilaiset koreografiat, tanssinopetus sekä tapahtumakohtaisesti räätälöitävät esitykset. Tutustu tanssijoihin ja palveluihin tarkemmin Tanssijakaupan omilla kotisivuilla!