Minttu sekä Ville

Minttu sekä Ville. Kahden taitavan, palkitun, kansan tunteman ja rakastaman näyttelijän uusi improvisaatioduetto!

Suomalaisesta ja kansainvälisestäkin tv:stä, teatterista ja elokuvasta tutut Minttu Mustakalliosekä Ville Virtanen synnyttävät yleisön antamista aiheista sketsejä, tansseja, tarinoita – ja musiikkivelho Samuli Laihon virtuoottisella säestyksellä myös lauluja. Suomeksi tai kielellä, jota kukaan ei vielä osaa!

Minttu sekä Ville naurattavat vaikkapa kertomuksella reikäisestä verhosta tai koskettavat improvisoiduilla lauluillaan esimerkiksi kukasta, jota kukaan ei muistanut kastella. Minttu sekä Ville on lämminhenkinen esitys läsnäolosta, toisen kuuntelemisesta ja muidenkin kuin omien ideoiden hyväksymisestä. Yleisö saa kerrankin olla täysillä mukana! Esityksen kesto ja sisältö on mahdollista räätälöidä toivomustenne mukaan.

Minttu Mustakallio
Ganes, Lapsia ja aikuisia, Varasto, Risto Räppääjä ja Liukas lennart (tulossa 2014), Vedetään hatusta, Klikkaa mua, Kansallisteatterin lavalla vuodesta 2001, Jussi- ja Venla-palkinnot.

Ville Virtanen
Aki ja Turo, Kotikatu, Kylmäverisesti Sinun, Säädyllinen Murhenäytelmä, Sauna, Paha Perhe, Sovinto, Ei Kiitos (tulossa 2014)  Palkinnot: Venla (Kylmäverisesti sinun) Jussi, (miespääosa Paha Perhe) Humanismin käsi (Paha Perhe), Gulbagge-ehdokkuus, Venla-palkinto.

Samuli Laiho on soittanut kitaraa mm. yhtyeissä Hearthill ja Ismo Alanko Säätiö. Säveltänyt ja sanoittanut mm kappaleet ”Pieni Sydän”, sekä ”Ja Kaikki tahtoo”, tehnyt musiikkia teatteriin, tv-sarhoihin sekä elokuviin.

Kuva: Davide Pavone

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...