KomediaSirkus

KomediaSirkus on koomikkotaikuri J-P Pirisen ja jonglööritaikuri Janne Mustosen uusi yhteinen show, joka yhdistää molempien herrojen esitysten parhaat palat. Ohjelma sisältää komiikkaa, taikuutta ja jonglöörausta. Esityksessä nähdään muun muassa temppu, jota ei tee Janne Mustosen lisäksi kukaan muu maailmassa: jonglöörausta keilapallolla ja kahdella sapelilla samalla yksipyöräisellä ajaen!

KomediaSirkuksessa artistit esiintyvät vuorotellen humoristisesti keskinäisestä paremmuudesta kisaillen. Molemmat esiintyjät ovat tunnettuja taidoistaan ottaa yleisö luontevasti mukaan esityksiinsä, joten luvassa on hillitön show!

Omien vuorojensa lisäksi Pirinen ja Mustonen yhdistävät voimansa välillä yhteisiin numeroihin, jotka ovat todellista sirkuksen, komedian ja taikuuden ilotulitusta. Tässä ohjelmassa todellakin kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa!

Teknisesti tämä show vaatii tilan, jossa on vapaata esiintymistilaa vähintään 2,5x3m alueen verran, jolla on korkeutta vähintään 3-3,5m.

Esiintyjät

J-P Pirinen on kiertänyt Suomea taikurina, stand up -koomikkona ja dj:nä jo yli kymmenen vuoden ajan. Nykyisin hän esiintyy pääosin yritystilaisuuksissa koomikko-taikurina yhdistäen molemmat vahvuutensa viihdyttäväksi kokonaisuudeksi. Lisätietoja J-P:stä löydät www.koomikkotaikuri.fi

Janne Mustosen iloinen eteläkarjalainen tyyli sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Lukuisat yritykset ovat päässeet nauttimaan hänen huumoristaan ja tempuistaan jo viidentoista vuoden ajan. Janne yhdistelee esityksissään taikuutta ja jonglöörausta, jolloin lopputulos on viihdyttävä ja vauhdikas. Lisätietoja Jannesta löydät www.taikajatuli.fi

Lähitaikuus

KomediaSirkus-esityksen ohella ohjelmaan voidaan lisätä myös lähitaikuutta. Lähitaikuruudessa Pirinen ja Mustonen kiertelevät vieraiden joukossa tehden taikoja ja komiikkaa pienelle ryhmälle, esimerkiksi pöytäseurueelle, kerrallaan. Yksi lähitaikuri on hauska, mutta kun nämä kaksi veijaria alkavat kilpailla siitä, kumpi saa paremmat yleisöreaktiot, on lopputulos takuuvarmasti viihdyttävä!

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...