Takaisin

Katja Ståhlin siirtyy meille yksinoikeudella!


Olemme iloisia ja ylpeitä ilmoittaessamme, että tiivistämme yhteistyötä Katja Ståhlin kanssa ja hän siirtyy meille yksinoikeudella! 😍  Yhdistämme voimamme tarjotaksemme ainutlaatuisia ja inspiroivia kokemuksia asiakkaillemme.

Katja Ståhl on tunnettu toimittaja, joka on työskennellyt laajasti lehdissä, radiossa, tv:ssä sekä musiikkimaailmassa. Lisäksi hän ansaitusti voitti Vuoden juontaja-pystin toistamiseen Venla-gaalassa perjantaina 26. tammikuuta. Vuoden juontaja on palkittu vasta kaksi kertaa ja Katja on pokannut ne molemmat. ONNEA KATJA! ⭐

”Kiva kun kysellään, mutta itselläni ei pysynyt enää hommat hanskassa, kun kyselyitä tulee monesta suunnasta, joten helpompi koordinoida kaikki yhden toimijan kanssa.”
– Katja

Katja on verraton tarinankertoja ja hänellä enemmän tarinoita kun tuhannella jäniksellä. Katjalta luonnistuu juonto- ja moderointitöiden lisäksi luennot. Reippaus, huumori ja maanläheisyys ovat läsnä hänen luennoissaan, joissa hän pohtii elämän eri osa-alueita; arkisista huomioista minuuden syvimpiin mutkiin.

Seuraa meitä pysyäksesi ajan tasalla Katjan ja Ohjelmakaupan yhteistyöstä!

Tutustu ja tilaa Katja tilaisuutesi
➡️ https://ohjelmakauppa.fi/artistit/katja-stahl/