Takaisin

Juuri nyt on paras aika järjestää yritystapahtuma


Tämän kirjoituksen tarkoituksena ei ole valittaa ohjelmatoimisto- ja koko viihde-, kulttuuri- ja tapahtuma-alan vaikeuksista, joita kieltämättä tällä hetkellä on tosi paljon.

Tämän kirjoituksen tarkoitus on paremminkin nostaa esille hyvät puolet ja tarjota näkökulmaa pandemian aiheuttamien muutosten positiivisista vaikutuksista ohjelmatarjonnan monipuolistumiseen ja asiakaspalvelun laajentumiseen.

Totta kai koronavuosi on ollut tapahtuma- ja viihdealalle äärimmäisen raskas. Moni alan ammattilainen tarvitsee juuri nyt tukea selviytymiseen. Paras tuki on tyytyväinen asiakas, joka saa sijoittamilleen rahoilleen varman vastineen. Tämä sijoitus edesauttaa asiakkaan hyvinvointia, oli sitten kyseessä asiakkaan brändi, henkilöstö, sidosryhmät tai ylin johto.

Vuosi on ollut poikkeuksellinen myös meille ja edustamillemme artisteille. Bisnes on noussut ja laskenut koronatilanteen ja rajoitusten muuttuessa. Samanlaisia nousuja ja laskuja on nähty varmasti kaikissa ohjelmatoimistoissa.

Asiakkaiden kannalta hyvä uutinen onkin se, että alamme firmoissa on ollut pakko panostaa koronavuoden aikana luovuuteen ja tuotekehitykseen. Ainakin me ja esiintyjämme olemme oppineet etätapahtumien järjestämisestä valtavasti. Vaikka meillä on vankka kokemus viihde- ja tapahtuma-alalta, olemme mekin olleet uuden edessä.

Poikkeuksellisen hyvää on ollut paljon; esiintyjiemme repertoaari on laajentunut, mukavuusalueelta on poistuttu turvallisesti ja omat vahvuudet ovat kenties kirkastuneet entisestään. Esiintyjämme ovat hioneet taitojaan ja kehittäneet uusia konsepteja suurista etäspektaakkeleista pieniin yhden miehen tai naisen toteutuksiin.  Esiintyjiemme kokemus suorista TV -lähetyksistä, sisällön käsikirjoittamisesta ja kameran edessä työskentelystä yleisestikin on valtava voimavara, jota toivoisin että niin tapahtumantuottajat kuin asiakkaamme saisivat hyödyntää vieläkin enemmän. Heidän kokemus tuo turvan sekä varmistaa tapahtuman luontevan kulun alusta loppuun.

Olemme rakentaneet studion ja hankkineet kalustoa, jolla voimme toteuttaa striimilähetyksiä joko omista tai asiakkaan tiloista. Vuoden aikana olemme myyneet tai toteuttaneet yli 500 etätapahtumaa.

Kaiken tämän vuoksi uskallan väittää, että ohjelmatoimistojen tarjonta on juuri nyt monipuolisempaa, kekseliäämpää ja kustannustehokkaampaa kuin koskaan. Vaikka korona asettaakin tilaisuuksille omat rajoitteensa, juuri nyt on paras aika rohkeasti kysyä tarjousta ohjelmasta etätapahtumaan.

Ensinnäkin tapahtumia tarvitaan nyt kipeämmin kuin koskaan. Etätöihin ja Zoom-kokouksiin kyllästyneet ihmiset kaipaavat epätoivoisesti toisiaan, viihdettä ja hengennostatusta.

Toiseksi tarjolla on uskomattoman joustava valikoima isoja ja pieniä tapahtumia, joilla firmat voivat vahvistaa yrityskulttuuriaan, edistää henkilöstönsä henkistä hyvinvointia ja tuottaa hyvää mieltä. Kokemukset etätapahtumista ovat niin hyviä, että striimikeikkoja tullaan varmasti jatkamaan senkin jälkeen, kun fyysinen tapaaminen on taas mahdollista.

Eilen kokoontumisrajoituksille tuli taas jatkoa ja kesä lähestyy yllättävän nopeasti. Siirrä siis hyvissä ajoin firmasi kevään/kesän kick off -tapahtuma virtuaaliseksi. Esiintyjiemme kalenterit täyttyvät jo kovaa vauhtia.

Ota yhteyttä, ja mietitään yhdessä paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

Totte Westerlund / totte@ohjelmakauppa.fi

Ohjelmakauppa on vuodesta 2005 lähtien edustanut Suomen viihdekentän kärkinimiä sekä stand up -lavoilla että yritystapahtumissa. Olemme luotettava, luova ja monipuolinen toimisto, ja tunnemme esiintyjämme ja heidän vahvuudet. Meille esiintyjä ei vain ole nimi listassa, vaan toimimme avoimesti, läpinäkyvästi ja sitoutuneesti heidän kanssaan.