Takaisin

Viskin maailma


Viskin maailma – puolessatoista tunnissa

Tämä on tilaisuus tutustua viskin saloihin. Kerää porukka kasaan, ja istukaa alas nauttimaan viskintäyteisestä makumatkasta Skotlantiin Fredi Liliuksen seurassa.

Fredi on valmistunut Skotlannissa Scotch Whisky Masteriksi ja toimi Brand Ambassadorina Pohjoismaissa. Fredin seurassa käytte läpi viskin historiaa ja valmistusta. Tapahtuman kruunaa luonnollisesti täysimittainen tasting-tilaisuus.

Viskin maailma -kokonaisuus hoidetaan avaimet käteen -periaatteella, joten sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle. Koulutus ja tasting voidaan toteuttaa valitsemassanne tilassa, ainoat kriteerit ovat sähkö ja valkokangas.

Fredi toteuttaa koulutuksia eri teemoilla, joista voitte valita mieleisenne.

1. Tasting of the malts

Yhdestä jyvästä lasiin. Tässä koulutuksessa käytte läpi mallasviskin valmistuksen ja vertailette eri mallasviskejä Skotlannin parhaimmistosta.

2. Blenders story

Blendiviskit ovat monien mielestä nopeasti valmistettuja halpajuomia. Näin ei kuitenkaan ole. Pääsette nauttimaan maailman parhaimmista blendi-viskeistä ja opitte niiden eroavaisuudet.

3. Whiskies of the world

Maailmalta löytyy todella hienoja viskejä, ja kaikki ovat erilaisia. Mitkä ovat erot maussa ja valmistuksessa? Tämä selviää tämän koulutuksen aikana.


Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.