Takaisin

Ville Myllyrinne


Ville Myllyrinne on helsinkiläinen koomikko-näyttelijä, mutta on siitä pahoillaan. Hän haluaisi olla kotoisin sieltä mistä sinäkin olet.

Ville nousi ankarasti keikkailemalla yhdeksi suosituimmista suomalaisista lavakoomikoista jo vuosituhannen vaihteessa, mutta suurelle yleisölle hän tuli tunnetuksi vasta Kari Ketosen kanssa kirjoittamansa ja tähdittämänsä sketsisarjan Ketonen & Myllyrinne (SubTv 2006) kautta. Sarjan menestyksen myötä Ville saattoi vihdoin toteuttaa unelmansa ja vuonna 2007 hän viimein sai kirjoittaa nimikirjoituksensa kuulakärkikynällä humalaisen keski-ikäisen miehen haitariin.

Televisio- ja teatterityön ohella hän esiintyy noin 50-100 yritystilaisuudessa vuosittain (joista osaan hänet on jopa varta vasten kutsuttu).

Villen esitys on 30 minuuttinen sähäkkä, älykäs, pistävä, tehokas, kehittävä, ällistyttävä, mullistava, koskettava –ennenkaikkea kasvattava – mutta myös, ehdoton, klassinen, vetävä, huikea, räikeä, hieno, upea, rauhoittava ja mieletönkin tuikkaus mielen hämärään.

Ennakkoluuloton ja uniikki lähestymistapa yhdistettynä kirjallisiin kykyihin ja fyysiseen taituruuteen on tehnyt Villen komiikasta suosittua yli ikä- ja sukupuolirajojen. Aivan perheen pienimmille (tai tyhmille aikuisille) emme esitystä kuitenkaan suosittele. Esitys sisältää imitaatiota ja stand up -komiikkaa.

Ville räätälöi esityksen mielellään tapahtumaan sopivaksi ja tähän sähköposti tai puhelukin riittää. Saatte taatusti ainutkertaisen esityksen, joka yllättää!

Villen kotisivut: www.villemyllyrinne.net

Imitaatio ja hahmotJuontajatKaupallinen yhteistyöSisällön­tuotanto

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.