Takaisin

Tomi Walamies


 

Tomin sanoin:

”Terve! Olen tehnyt stand up yrityskeikkoja vuodesta 2008 saakka, ja saan niitä huomattavan kovatasoista palautetta. Erityisesti kiitosta tulee siitä, että huolellisen pohjatyön avulla räätälöin jokaisen esityksen juuri asiakkaalle sopivaksi. Hankin tietoa tapahtumasta, yleisöstä ja firmasta ja niiden avulla sekä valitsen vitsivarastostani sopivimmat jutut että kirjoitan uusia vitsejä juuri tätä keikkaa varten. Vitsien kirjoitusrutiinia on tullut siitä, että olen käsikirjoittanut moneen television suosituimpaan huumoriohjelmaan.

Tällä hetkellä olen Uutisvuodon käsikirjoittaja. Aiemmin esimerkiksi Yleleaks ja Noin Viikon Uutiset. Stand up esitysten lisäksi käsikirjoitan yritystilaisuuksiin paneelikeskusteluja, ja esiinnyn niissä humoristisena eksperttinä. Paneeliesiintymisestä sain kokemusta Nelosen Mad Cook Showssa. Näistä tulleen palautteen mukaan ’Tomi on todella eriskummallinen tyyppi, ja lajissaan täysin suvereeni’.

Olen täysin kaksikielinen suomi-englanti, ja asuin Lontoossa kolme vuotta 2005-2008 tehden siellä satoja keikkoja vuodessa. Suomen ja Englannin lisäksi olen esiintynyt kuudessa eri maassa. Televisioesiintymisiä minulla on Suomessa, Englannissa ja Belgiassa.”

Meidän sanoin:

Tuo ”Todella Eriskummallinen ja Täysin Suvereeni” palaute on täydellinen kuvaus.

 

Stand up -koomikot

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.