Takaisin

Tarjoilijashow


Tarjoilijashow

”Onko tää esitys? Ei voi olla. Tai jos on, niin tää on huippu!”

Tarjoilijashow on koko illan viihdepaketti, joka ei koskaan petä. Tilannekomiikan mestarit, ammattinäyttelijät Teemu Aromaa ja Tom Petäjä tekevät juhlistasi unohtumattomat. Nämä kaksi koomikkoa soluttautuvat tarjoilijoiksi vieraiden joukkoon aiheuttaen hulvattomia hetkiä tarjoilun lomassa. He ylläpitävät hauskaa meininkiä alkudrinkeistä kahviin ja konjakkiin.

Jälkiruoaksi näyttelijät tarjoilevat 20 minuutin improvisaatioshown. Esityksessä yhdistyvät piilo- ja improvisaatioteatteri, slapstick sekä stand up -komiikka.

Tarjoilijashow on todistettavasti toimiva ohjelmanumero, siitä kertovat lukuisat suositukset:

”Suurkiitos vielä viime lauantaista, show oli loistava ja tarjoilijoiden toimista ja toilailuista puhutaan vielä pitkään meillä:)! Erityisesti kiiteltiin sitä, että show oli hauska alusta loppuun eli tunnelma ei päässyt missään vaiheessa latistumaan. Kiitos, että autoitte meitä tekemään Haikon viikonlopusta hauskan ja rentouttavan!”
-Seure Henkilöstöpalvelut Oy, Anni Laasonen

”Tarjoilija Show oli enemmän kuin loistava setti! Ennenkokemattomia tilanteita ja yllätystä yllätyksen perään! Kiitokset ammattitaitoisesta ja viihdyttävästä kokonaisuudesta yritysjuhlassamme!
– Altadis Finland Oy, Henri Tahvanainen/ Brand Manager

”Mahtavaa: moni itseään tavanomaista fiksumpana pitävä pikkujuristi meni halpaan, joten tehtävä suoritettu täydellisesti. Kiitos!”
– Asianajaja, varatuomari Salla Suominen, Asianajotoimisto Lahti & Co Oy

”Yllätyksellinen, mukaansatempaava show, joka todellakin muistetaan. Tuntuu hyvältä nauraa maha kippurassa. Kiitos teille”
– Ullamaija Nieminen, Maskun TK,huvitoimikunta


Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.