Takaisin

Susani Mahadura


Susani Mahadura on toimittaja, juontaja ja ohjaaja, jonka sydäntä lähellä ovat totuus, oikeus, lempeys ja huumori. Susani on omimmillaan vaativissa moderointi- ja juontajatehtävissä, joissa on asiasisältöä. Susani paneutuu annettuun aihepiiriin ja taustatyöhön pieteetillä. Susanilla on hurmaava läsnäolon taito ja tiedonjano, ja siksipä juuri Susani on nappivalinta monenlaisiin tilaisuuksiin. Aina ei tarvitse olla niin vakavaa – myös kepeät ja huumoripitoisemmatkin tilaisuudet luonnistuvat Susanilta yhtä lailla. Ihmisten kohtaaminen ja lämpimän ilmapiirin luominen ovat Susanin tekemisen kulmakivi.

Susani Mahadura on tullut tunnetuksi mm. palkitusta Mahadura & Özberkan radio-ohjelmasta, Linnan juhlista, Kelet-nimisestä dokumenttielokuvasta, joka oli Docpoint-elokuvafestivaalin katsotuin dokumenttielokuva vuonna 2020 sekä Venla-palkitusta Verta, hikeä ja t-paitoja -ohjelmasta, jossa syvennyttiin vaateteollisuuden nurjaan puoleen.

Vuonna 2023 Susanin juontama Kaaoksen kesyttäjät voitti vuoden lifestyle-ohjelman Kultaisen Venla -palkinnon.

Susanin työkielet suomen lisäksi ovat englanti ja espanja.

 

Juontajat

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.