Takaisin

Saana Peltola


Saana Peltola on vanhempi kuin Homer Simpson, nuorempi kuin Jenni Haukio ja hauskempi kuin ilmainen viina!

Tämä tarinoiden ylipapitar on niittänyt mainetta niin komediaklubeilla, festivaaleilla, teatterilavoilla kuin tv:ssäkin sekä naurattanut yleisöjä ympäri Suomen jo yli kymmenen vuotta. Saanalla on takanaan rapiat 900 stand up -keikkaa ja hän on tullut tutuksi myös mm. Heikelä Syndrooman (MTV3) käsikirjoittajana ja koomisena kirjeenvaihtajana, All Female Panel -sketsipodcastin (YLE Areena) käsikirjoittajana ja näyttelijänä sekä Nelosen Stand Up! -ohjelman koomikkona. Saana on myös suositun stand up -kollektiivi All Female Panelin perustajajäsen.

Lavalla Saana on nopea, täysillä, totta ja läsnä. Vahvuutena kirjoitetun materiaalin lisäksi kyky reagoida tilanteisiin ja improvisoida hauskaa hetkessä. Saana naurattaa kädenkäänteessä niin polttariseurueet, häävieraat kuin pikkujouluporukatkin. Ottaa haltuun isot lavat, mutta mahtuu myös olohuoneen nurkkaan.

Sisältövaroitus: Esitys saattaa sisältää vulgaaria kieltä, sopimatonta läpändeerosta, härskiintyneitä vitsejä, seksuaalisia viittauksia, feminismiä ja muita paholaisen juonia. Saanan keikoilla tunnelma on kuitenkin aina turvallinen, lämmin ja sydämellinen, eikä esityksessä koskaan kiusata pienempiä tai lyödä alaspäin. Nautitaan suodattamattomana!

Herkullisin koomikkona, mutta toimii tarvittaessa myös pirtsakkana ja sanavalmiina juontajana.

Katsojapalautteita:

”Saana on ihan sairaan kova! Wow!”
-Toimittaja ja ohjaaja Pia Asikainen

”Saana on huippu, suvereeni, rela ja ennen kaikkea superhauska!”
-Tuottaja Vera Melleri

”Aivan huikee!”
-Näyttelijä Jonna Järnefelt

”Siis nyt oli hyvää tykitystä! Tää muikkeli ei oo itteensä pidätelly kerätessään matskua lavalle!”
-Tuottaja Larissa Lounassalo

JuontajatStand up -koomikot

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.