Takaisin

Rudi Rok


Rudi Rok on kansainvälisen tason viihdyttäjä, jonka show vetää mukaansa kaikki kuulijat. Tarjolla on hengästyttävä sekoitus stand up -komediaa, vatsastapuhumista ja beatboxausta tavalla, jota ei Suomessa taida kukaan muu.

Lavalle astelee vain yksi mies ja mikki. Hetken kuluttua oletkin mukana matkalla, jossa naurun lomassa huomaat kyseenalaistavasi aistisi, sillä tässä show´ssa kaikki äänet saavat alkunsa Rudista.

Oivaltavasti koottu esitys rullaa eteenpäin ääniakrobatian ja komedian keinoin, eikä se jätä mitään sattuman varaan. Myös muun muassa teatterinlavalla Kalsarimiehissä naurattanut ja klassisen konserton trumpettina ja rumpuina kuultu Rudi Rok loihtii energisen ja ainutlaatuisen show´n, joka jättää nälän kuulla lisää!

Jos sinulla on idea, jonka toteuttamiseen tarvitset luovaa ja ammattimaista esiintyjää, voi Rudi hyvinkin olla etsimäsi ratkaisu.

 

 

Imitaatio ja hahmotJuontajatMuutSisällön­tuotanto

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.