Takaisin

Rich Lyons


Rich Lyons on New Yorkista Suomeen muuttanut stand up -koomikko. Rich esiintyy englanniksi, mutta puhuu selkeää englantia joka on todella helppoa ymmärtää. Rich tarkastelee suomalaisuutta ulkomaalaisen silmin, ja kulttuurieojen yhteentörmäykset ovat todella hauskaa kuultavaa. Hän tarvittaessa muokkaa esiintymisensä tilaisuuteenne luonteen mukaan. Rich esiintyy niin stand up -klubeilla kuin yksityis- tai yritystilaisuuksissa. Hän on myös erinomainen valinta tilaisuuden juontajaksi kun tarvitsette hyvää ja sanavalmista juontajaa englanninkielellä.

Since the birth of Finland’s stand up comedy scene, Rich has remained the country’s premier English speaking comedian and has been performing throughout Europe since 1997. He was runner up at the London Bridge New Comedy Fringe Festival in 2009 and has since become an occasional headliner on the London circuit. His comedy spans a wide range of topics from pop culture, the age of terrorism, politics, religion, midlife crisis, television, celebrities and on and on. When the mood hits he may drag out the keyboard for a few comedy tunes as well. He does bar gigs, club gigs, corporate gigs and, as the warm up comic for the Eurovision Song Contest, arena gigs.

“A world class comedian!”
– Rich Hall

“Guaranteed to leave you bursting with laughter and hungry for more.”
– Three weeks Magazine, U.K.

”Occasionally rude, often silly, always funny!”
– Montgomery Sentinel, U.S.

Rich Lyons – Stand Up

Stand up -koomikot

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.