Takaisin

Petri Somer


Petri ” Pete” Somer on monipuolinen ja valovoimainen muusikko. Pianisti/laulaja/säveltäjä/tuottaja/kapellimestari – yhdistelmä hakee Suomessa vertaistaan!

Somer esiintyy sekä soolopianistina että artistien vakiopianistina. Viimeisen 10 vuoden ajan hän on esiintynyt myös trubaduurina, eli kyseessä on todellinen piano man.

Somerin ohjelmisto kattaa kaikki genret klassisesta musiikista rockiin, jazzin kautta nykypoppiin. Vahvat ”signature”-teemat ovat kotimaassa jo harvinaista herkkua: Teemoista löytyvät mm. ”Elton John – Tribute”, ”Music of Michael Buble” ja ”The Piano Man”. Vertaansa vailla ovat myös lukemattomat räätälöidyt ”Live Piano” – illat, missä musiikki räätälöidään kuulijoiden mieltymysten mukaan.

Somer tekee paljon yhteistyötä eri näyttelijöiden kanssa, toimii impromuusikkona sekä käsikirjoittajana, ja on tuttu muusikko lukuisista tv-ohjelmista, erilaisista gaaloista sekä äänityksistä.

Karismaattinen ja energinen Somer on mainio valinta koko tapahtuman juontajaksi. Hyvä kielitaito (suomi/ruotsi/englanti), loistava tilannetaju ja nopea huumorintaju takaavat jouhevan tapahtuman isännöinnin musiikillisten ohjelmanumeroiden lisäksi.

Petri Somer on ahkera ja meritoitunut iskelmä- ja popmusiikin säveltäjiä. Spotifysta löytyy yli 200 Somerin säveltämää hittiä, mm. Sinä ansaitset kultaa, Täydellinen elämä, Mä en kestä, Hento kuiskaus jne. Meriitteihin kuuluu myös Syksyn Sävelen voitto v.2013, Pro Iskelmä-palkinto vuonna 2016 ja Vuoden Musiikintekijä vuonna 2018. Petri Somerin mittava ura pitää sisällään uskomattoman määrän erilaisia tarinoita ja esiintymisiä. Hän on konsertoinut pianistina yli 20:ssä maassa usealla mantereella aina Pohjois-Amerikasta Aasiaan, Etelä-Amerikasta Eurooppaan. Somerin Elton John- tribuutti nähtiin Casino Helsingissä vuonna 2015.

 

Musiikki

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.