Takaisin

Miska Haakana


Näyttelijä, juontaja ja somepersoona Miska Haakana on median todellinen moniosaaja. Valovoimainen Miska saa yleisön viihtymään tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Sisällöntuottajana Miskalla on mainio draaman taju, ja upea kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Heittäytymiskyky, huumorintaju ja idearikkaus tekevät Miska Haakanasta loistavan valinnan tapahtumasi juontajaksi.

Miska työskentelee sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Miska Haakana on median moniosaaja, joka on viihdyttänyt katsojiaan jo vuodesta 2010 supersuositulla YouTube-kanavallaan mitä hulluimpien videoidensa parissa. YouTuben lisäksi Miskalla on laajat seuraajakunnat myös Instagramissa sekä Tik Tokissa, ja hän tavoittaa erityisesti nuoret aikuiset. Olet saattanut bongata Miskan myös mm. Elämä Lapselle-konsertin live-lähetyksen juontajana.
Suuren yleisön tietoisuuteen hän on tullut perinteisessä mediassa Selviytyjät-voittajana vuonna 2019 ja MasterChef VIP kauden finalistina 2021.
Vuonna 2022 Miska tuli toiseksi MTV:n suositussa Myyrä -kilpailurealityssä, näytteli pääroolia Pohjolan Satoa -elokuvassa ja debytoi TV-roolissa MTV:n Salatuissa elämissä.

JuontajatSisällön­tuotanto

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.