Takaisin

Marja Hintikka


Marja Hintikka on valovoimainen juontaja, joka hankki kannuksensa YLEn asiaohjelmien toimittajana ja Puoli seitsemän show’n sekä Kultainen Venla -palkitun keskusteluohjelman, Marja Hintikka LIVE:n luotsina. Vahvan toimittajataustan omaava Marja hallitsee laajatkin yhteiskunnalliset kokonaisuudet ja on tunnettu pedantista taustatyöstään.

Marja on luotsannut myös lukuisia TV-gaaloja EMMA-juhlista Kultaiseen Venlaan ja Lastenklinikoiden Kummien tukikonsertteihin. Viimeisimmät TV-tuotannot eli suursuosioon noussut Laulu rakkaudelle ja Sukuni salat ovat nostaneet Marjan koko kansan tunteiden tulkiksi.

Yritystilaisuuksien ja tapahtumien suunnittelussa Marja on luotettava ja idearikas yhteistyökumppani. Hän on paitsi kielitaitoinen haastattelija myös suorien lähetysten konkari, jonka ammattitaitoa asiakkaat osaavat hyödyntää esimerkiksi striimattujen tapahtumien valmistelussa. Marjan radiovuodet YleX Aamuissa ja YLE Puheella ovat johtaneet monipuolisiin podcast-yhteistöihin, joita Marja myös toimittaa ja juontaa mielellään.

Kuva: Inka Soveri / IL

Juontajat

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.