Takaisin

Lorenz Backman


Lorenz ”Lore” Backman on timanttinen ja takuuvarma valinta tapahtuman juontajaksi, moderaattoriksi tai luennoitsijaksi. Lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus niin television suorista viihdeohjelmista radioon, yritysjuhlista messuihin ja lanseeraus tilaisuuksiin, tekee hänestä Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen laaja-alaisen osaajan.

Koulutukseltaan Lore on näyttelijä, mielenvalmentaja ja työnohjaaja. Oli kyseessä pienempi paikallinen tapahtuma, tai kansainvälisen yrityksen tilaisuus, osaa Lore räätälöidä tapansa kohdata yleisönsä juuri yrityksesi tarpeiden mukaan.
Kokeneena luennoitsijana ja seminaarien vetäjänä, sisältö osaaminen on myös taattua laatua. Omien luentojen aiheet liikkuvat työhyvinvoinnista vuorovaikutukseen. Työssä jaksaminen, palautuminen, työn priorisointi, itsensä johtaminen, sanaton viestintä ja esiintymistaidot ovat kovaa osaamis ydintä ja antavat yrityksellenne lisäarvoa ja konkreettisia työkaluja työn arkeen.
Paneelien moderaattorina Lore sukeltaa pintaa syvemmälle aihealueeseen ja osaa haastaa alan ammattilaisia. Viime vuosien aiheita ovat olleet mm. ict-alan haasteet ja mahdollisuudet, työhyvinvointi, luovuus, väestökehityksen muutokset, työllistyminen, muistisairaiden, ikäihmisten ja osatyökykyisten tulevaisuus, sekä vuorovaikutus ja kommunikointi asiakastyössä tai esiintyjänä. Asiakkaita ovat olleet ministeriöt ja julkishallinto, sekä kansalliset ja globaalit yritykset.
Juontajat

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.