Takaisin

Lauri Schreck


Lauri Schreck on helsinkiläinen multi-instrumentalisti ja kansallissoittimemme kanteleen uudistaja, jonka kanteleohjelmistoon kuuluvat niin Thunderstruck, Cha Cha Cha kuin Finlandiakin. Laurin yhden miehen spektaakkeli, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla suomalaista perinnesoitinta kaikkien tuntemiin rock/pop-hitteihin on jo ihastuttanut yleisöjä sadoissa tapahtumissa ympäri maailmaa. Esitys tarjoaa räjähtävän musiikkishown, mutta myös pysäyttävät tulkinnat balladeista kuten esimerkiksi Stand By Me ja Mestaripiirros. Yleisin palaute on häkeltynyt kommentti: ”En ikinä olisi uskonut, että kantele voi kuulostaa noin hyvältä! Miten joku voi soittaa näitä biisejä kanteleella!? Tuohan kuulostaa hienommalta kuin alkuperäinen biisi!”.

TV:ssä Lauri esiintyy tasaisesti vuosittain eri ohjelmissa ja hänet muistetaan niin Talent Suomi finaaleista, Vain elämää kaudella 10 Antti Tuiskun rinnalla ja Joulumielellä ohjelmista. Lauri on myös esiintynyt eturivin artistien kanssa kuten Pepe Willberg, Nina Tapio ja Mira Luoti (PMMP). Suomen 100-vuotisjuhlallisuuksien aikaan Lauri sai jopa esittää Iron Maidenia itse Bruce Dickinsonille Huomenta Suomen suorassa tv-lähetyksessä.

Lauri on ollut useasti mukana toteuttamassa mitä ihmeellisempiä erikoistapahtumia, joihin on räätälöity täysin ainutlaatuisia ja uniikkeja esityksiä. Hän esiintyy sekä vain kanteleen kanssa  tai usean soittimen ympäröimänä. Lauri mielellään myös esittelee soitintaan ja tapaansa hyödyntää modernia teknologiaa esityksessään niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin ja pienellä valmistautumisella myös ranskaksi, italiaksi ja saksaksi.

Katso Laurin versiot eri biiseistä ja ihastu! 

 

Cha Cha Cha (Käärijä)

Thunderstruck (AC/DC)

Finlandia hymni  (J. Sibelius)  (useita soittimia)

Times Like These (Foo Fighters) (Useita soittimia)

Yleinen esittely

Lisää videoita

 

 

 

MusiikkiMuut

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.