Takaisin

Kristiina Komulainen


Kristiina Komulainen

On juontajia ja sitten on Juontajia. Kristiina Komulainen on yksi alan kovista ammattilaisista. Tästä naisesta löytyy kaikki se, mitä ammattijuontajalta voit kaivata. Lista osaamisesta on aikalailla sama kuin muutamalla muullakin alan huipuilla (sanavalmis, muuntautumiskykyinen, hyvä tilannetaju…), mutta tässä on tapahtumaasi vahva persoona.

Työkokemusta on karttunut media-alalta sekä tapahtumajuontajana reilun kymmenen vuoden ajalta. Kristiina muistetaan parhaiten ohjelmista Voice of Finland, Kuorosota, Luukusta Lukaali, KomulainenPaasonenSaukko sekä Radio Aallon ja Radio NRJ:n juontajana. Matkan varrelle mahtuu myös mm. Venla-ehdokkuus vuoden parhaasta talk showsta. Livejuontoja Kristiina on tehnyt niin kymmenille kuin kymmenilletuhansille ihmisille eri tapahtumissa messuista ja kuppiloista suurin konsertteihin.

Tämä juontaja osaa tarvittaessa myös tuottaa, taustatoimittaa, haastatella – ja tietenkin entisenä pöljäläisenä poimia mansikoita.

www.kristiinakomulainen.com

Puhujat

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.