Takaisin

Koomikkotaikuri Jp Pirinen – Etänä Livenä -interaktiivinen taikashow


Koomikkotaikuri Jp Pirinen on kiertänyt yritystilaisuuksia jo yli 20 vuotta, ja nyt teillä on mahdollisuus päästä nauttimaan kokeneen esiintyjän showsta etänä, mutta kuitenkin livenä!

Hyödyntäen mitä tahansa etäkokoustekniikkaa JP loihtii interaktiivisen taikashown, jossa te pääsette vaikuttamaan isosti ohjelman sisältöön ja mitä taphtuu. Osallistujilla tulisi olla käsillä korttipakka, paperia ja tussi, joiden avulla osa ihmeistä tehdään katsojien käsissä etäyhteyksien yli.

Vaikka olisitte kokoustamassa tai pitämässä yritysjuhlaa etänä, tämä esitys luo tunnelman, kuin olisimme kaikki kuitenkin yhdessä. Esitys toteutetaan monikamera-tekniikalla ja se yhdistelee lavakomiikkaa ja lähitaikuutta samassa esityksessä, eli kokonaisuus joka on ollut erittäin haastavaa tuoda livetapahtumiin.

Ohjelma räätälöidään aina tilaisuuteen sopivaksi sisällöltään ja voi olla kestoltaan 10-30min.

”Erittäin viihdyttävä show toimi loistavasti etäpikkujoulujen tunnelman nostattajana! Hienosti saa taikuuden toimimaan etänäkin ja osallistaen porukan mukaan! Suosittelen lämpimästi!”

Anne, Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta Ry

 Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.