Takaisin

Kolina Improworkshop


IMPROWORKSHOP & SHOW

– Workshop kommunikaatiosta, vuorovaikutuksesta, yhteistyöstä ja luottamuksesta improvisaation keinoin.

”Kommunikaatioa on määritelty yhteisyyden tuottamiseksi, jolloin olennaista ei ole tiedon tai informaation välittäminen vaan yhteisen ymmärryksen tuottaminen.”

-James Carey, Kommunikaatioteoreetikko, Illinoin yliopisto

Tämä kahden näyttelijän ja yhden muusikon vetämä vaudikas 45 minuuttinen (kesto räätälöitävissä tarpeen mukaan) on viihdyttävä vuorovaikutteinen esitys ja workshop samassa paketissa. Workshop tarjoaa yleisölle sekä näkökulmia aiheeseen, että mahdollisuuden osallistua ja kokeilla improvisaatioharjoitteita kokeneiden ammattilaisten opastuksella. Osallistuja pääsee erilaisten improvisaatiotekniikoiden ja fiktiivisten kohtausten avulla  harjoittelemaan miten kommunikoida ja työskennellä eteen tulevissa haastavissa tilanteissa.

Improvisaatioteatterissa jokainen kohtaus on projekti, jonka maaliin saattamiseen tarvitaan saumatonta yhteistyötä. Näyttelijät esittelevät miten yhteistyö, kommunikaatio ja luottamus ilmenevät heidän työssään ja miten ne parhaimmillaan auttavat heitä suoriutumaan paremmin. Esimerkiksi miten vaikuttamisen strategiat palvelevat improvisaatiota ja miten sopivan kokoiset haasteet herättävät esityksen henkiin.

Workshop tarjoaa osallistujille ikkunan, josta he voivat peilata impron avulla  miten he itse toimivat omissa työtehtävissään ja yhteisöissään.

Jokaisen harjoitteen jälkeen käydään reflektoiva keskustelu.

Improworkshop & show laittaa osallistujansa sekä ajattelemaan että nauramaan!

Muut

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.