Takaisin

Jussi Heikelä


Jussi Heikelä on kokenut tapahtuma-, tv- ja radiojuontaja, jonka erikoisosaamista on saada arvokas tilaisuus tuntumaan rennolta. Heikelä on juontanut satoja suoria televisiolähetyksiä ja tuhansia suoria radiolähetyksiä. Tästä kokemuksesta on hyötyä myös streaming tapahtumia isännöidessä.

Tapahtumiin liittyen Jussi on juontanut lanseerauksia, parin tuhannen ihmisen seminaareja ja palkintogaaloja, mutta myös pienten ryhmien vetäytymisiä tai kickoffeja.

Hän on  nopea omaksumaan asioita (tarvittaessa lennosta) ja kykenevä vetämään asiantuntevasti tapahtumia sekä paneelikeskusteluja riippumatta kuinka syvään päähän halutaan sukeltaa.

Asiakkaiden kirjo on suuri. IT-yritykset, järjestöt, ministeriöt, virastot, lakiasiantoimistot, rakennus- ja autoalan yritykset, suuret monialakonsernit, pankit, valtionyhtiöt, sähköisen liikenteen toimijat, ydinvoimalan rakentajayritykset tai vaikkapa tilintarkastusfirmat.

Juontajat

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.