Takaisin

Janne & Aku Show


Janne Kataja & Aku Hirviniemi Show

Tv:stä tutut veijarit laittavat juhlasi sekaisin ja tunnelman hilpeäksi. Pojat ovat keikkailleet yhdessä jo vuosia, ja takana on liki 700 yhteiskeikkaa. Kaverusten show rakennetaan tilaisuuskohtaisesti, jolloin ”luennosta” osansa saavat sovitut asianomaiset. Pertin viimevuotiset pikkujoulukännit nostetaan taas pöydälle ja Maaritin RMJ-muistot vuodelta -83 tulevat yllätyksellisesti kaikkien huulille.

Aku Hirviniemi on Teakista valmistunut näyttelijä, jonka voit tunnistaa vaikkapa Presidentin Kanslia -tv-satiirista tai Ryhmäteatterin lavalta…tai kukaties jollekin ovat jääneet mieleen sellaiset nimet kuin Marja Tyrni ja Timo Harjakainen.

Janne Kataja on tv:stä tuttu koomikko, joka muistetaan ainakin Idols Extran, Big Brother Extran, Eilen, tässä ja nyt sekä Kesäillan valssin juontajana.

Kun nämä kaksi (ehkä hieman yli-ikäistä) hulivilipoikaa laitetaan samalle lavalle, on tiedossa hurjaa settiä, vauhdikasta huumoria ja takuuviihdettä!


Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.