Takaisin

Ile Uusivuori


Ile Uusivuori on juontanut Suomen isoimpia radio-ohjelmia YleX Aamua ja Iltapäivää ja TV:n puolella Emma Gaaloja, Uuden musiikin kilpailuja, X-Factoria, Uefa Champions Leaguen studioa, Penkinlämmittäjiä, Masked Singeriä, Linnan juhlia ja olympialaisia Riossa 2016. Tämän lisäksi Ile on isännöinyt lavajuontajana Suomen isoimpia festivaalilavoja jo kymmenen vuoden ajan ja vetänyt monipuolisia paneelikeskusteluja ja yritystapahtumia.
Ile on sanavalmis, hauska ja hyvin reagointikykyinen juontaja, jolta luonnistuu hauskan ja rennon juontamisen lisäksi myös tiukka ja toimitettu haastatteleminen tai keskustelun liidaus. Hänen kanssaan tapahtumaasi keskitytään huolellisesti ja hänestä on varmasti apua myös tapahtuman käsikirjoitus tai suunnitteluvaiheessa. Uusivuori on erittäin hyvä valinta yrityksesi tai tapahtumasi isännäksi joko suomeksi tai englanniksi!
Juontajat

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.