Takaisin

Heikki Viljan etä-stand up -show


Reilun kymmenen vuoden kokemuksella, äärimmäisen monipuolinen ja hauska, Heikki osaa muokata juuri teille sopivan stand up -esityksen. Tämä hyväntuulinen ja energinen rillipää on tuttu mm. Nelosen stand up -ohjelman neljännen kauden isännän roolista sekä Naurun tasapainosta.

Keväällä kun covid-19 virus halvaannutti koko maailman (komediakentästä puhumattakaan) ei Heikki jäänyt murehtimaan, vaan ensimmäisten joukossa alkoi kehittämään stand up -showtaan sopivaksi tähän poikkeukselliseen aikaan. Nyt hänellä on kokemusta jo lukuisista erilaisista tapahtumista, aina seminaarien välikevennyksistä työntekijöiden vapaampaan illanviettoon.

Heikki tekee keikkansa valitsemallanne alustalla usein omasta kodistaan käsin mutta miksei vaikka teidän tyhjillään olevasta työpaikasta. Oudoin paikka Heikin mukaan tähän mennessä tehdystä etäkeikasta on anopin makuuhuone. Anoppi oli kuitenkin komennettu pois.

Shown kesto noin 20-30 minuuttia.

Tyytyväiset asiakkaat:

”Järjestettiin keväällä koronan aikana etä stand up show. Pieni jännitys oli, että miten se menee. Täysin turhaa. Pelkkää positiviista palautetta saatiin Heikin vedosta ja kokonaisuudesta! Heikki on rautainen ammattilainen, jonka työn jälkeen voi luottaa etänä tai paikan päällä. Suosittelen!” -Allianssi ry

”Olen nähnyt Heikin livenä useamman kerran ja pakko sanoa että jopa näin etäyhteydellä hän on erittäin hauska” -Cybercom Finland

”Heikki hoiti homman kotiin” -Wisma TampuuriPyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.