Takaisin

Fathi Ahmed


Fathi Ahmed on junantuoma stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja näyttelijä Järvenpäästä. Fathin huumori on henkilökohtaista ja absurdia, mutta perustuu aina aitoon havaintoon. Fathin komediatyyli on herättänyt alusta asti paljon kiinnostusta ja hän on edennyt alalla nopeasti.

Fathi aloitti stand up-komiikan 2013. Hänet on palkittu mm.

  • “Vuoden stand up -tulokas” -tittelillä vuonna 2014
  • Kallio Komediabolagetin “Vuoden uusi kyky” -Jorma-palkinnolla vuonna 2015.

Nykyään Fathi on komediafestivaalien vakioesiintyjä ja hän on tehnyt yli 1000 stand up-keikkaa ympäri Suomea. Fathin stand uppia on voinut nähdä mm. Nelosen “Stand Up!” -ohjelmassa. Stand upin lisäksi Fathi on nähty näyttelijänä mm. elokuvassa Tytöt tytöt tytöt! sekä Aurora ja TV-sarjoissa Aikuiset, Modernit miehet sekä Rakkaus ja laki.

Tuoreimmat aluevaltaukset Fathi on tehnyt MTV3-kanavalla vakiokasvona ohjelmissa Lauma ja JNS Grillikausi.

Fathi on mainio valinta myös juontajaksi tai moderaattoriksi nopeutensa ja laajan yleissivistyksensä ansiosta. Fathin työkielet ovat suomi ja englanti.

 

Fathi kiertää keväällä 2024 Suomea stand up -soolollaan. Käy tutustumassa kiertueeseen osoitteessa: www.suomenstandupclub.fi/fathi

JuontajatStand up -koomikot

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.