Takaisin

Fabe


Fabe on ainutlaatuinen esiintyjä ja sisällöntuottaja, joka hurmaa yleisönsä persoonallisella tyylillään ja valovoimaisella hymyllään.

Faben esitykset ovat yhdistelmä oivaltavia tarinoita arjen kommelluksista ja hauskoja huomioita kulttuurieroista. Hänen nokkelasti rakennetut vitsit iskevät suoraan katsojien sydämeen saaden heidät repeämään naurusta ja kikattelemaan läpi esityksen.

Sosiaalisessa mediassa Fabe on yleisön rakastama viihdyttäjä, ja onkin kerännyt ympärilleen laajan ja uskollisen seuraajakunnan. Faben valovoimainen persoona säteilee kaikissa hänen sisällöissään, keräten yhteensä yli 100 000 seuraajaa Instagramissa sekä TikTokissa. Videoiden huikeat katselukerrat nousevat yli miljoonaan kuukausittain!

Kaipaatko siis brändillesi esiintyjää tai sisällöntuottajaa, joka hurmaa katsojat ja valloittaa sydämet? Fabe on täydellinen valinta. Hänen energiansa ja taituruutensa sopivat tapahtumiin kuin brändien mainosvideoihin.

Fabe onkin hymyn ja naurujen taikuri, jonka avulla hän yhdistää ihmiset ja lumoaa katsojansa.

Sisällön­tuotantoStand up -koomikot

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.