Takaisin

Etänä Tomi Walamies


Tomi Walamiehen kokemus tv-työstä niin kameran edessä kuin käsikirjoittajana tekee hänestä mainion valinnan etätapahtuman koomikoksi!

Tomin sanoin:
”Terve! Olen tehnyt stand up yrityskeikkoja vuodesta 2008 saakka, ja saan niitä huomattavan kovatasoista palautetta. Erityisesti kiitosta tulee siitä, että huolellisen pohjatyön avulla räätälöin jokaisen esityksen juuri asiakkaalle sopivaksi. Hankin tietoa tapahtumasta, yleisöstä ja firmasta ja niiden avulla sekä valitsen vitsivarastostani sopivimmat jutut että kirjoitan uusia vitsejä juuri tätä keikkaa varten. Vitsien kirjoitusrutiinia on tullut siitä, että olen käsikirjoittanut moneen television suosituimpaan huumoriohjelmaan.

Olen täysin kaksikielinen suomi-englanti, ja asuin Lontoossa kolme vuotta 2005-2008 tehden siellä satoja keikkoja vuodessa. Suomen ja Englannin lisäksi olen esiintynyt kuudessa eri maassa. Televisioesiintymisiä minulla on Suomessa, Englannissa ja Belgiassa.”

Asiakaspalaute striimikeikasta:

”Pakko laittaa kehuja kun olen itse sitä tapahtumaan osallistuneilta saanut – annetaan hyvän kiertää ????

Tomin osuus sai osallistujilta ja järjestäjiltä loistavaa palautetta. Tomi oli tehnyt tarkkaa taustatyötä meidän vinkkien perusteella huomioiden alamme, mm. selvittänyt pankkisanastoa ja sisällytti sanastoa esitykseensä sujuvasti.

Olimme kaikki hyvin tyytyväisiä Tomiin ja saimme kunnon nauruterapiaa!”

Taru, Nordea

Kysy lisätietoja ja varaa omasi pian!

totte@ohjelmakauppa.fi


Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.