Takaisin

Essi Unkuri


Miss Suomena, sketsiryhmä Biisonimafian näyttelijänä sekä Farmi- ja Selviytyjät-ohjelmista tutuksi tullut Essi Unkuri on valovoimainen ja heittäytymiskykyinen esiintyjä. Essi on kuin kotonaan lavalla ja häneltä luonnistuu niin pienen kuin isonkin yleisön haltuunotto.

Juontajana Essi on sympaattinen, helposti lähestyttävä ja energinen heittäytyjä, joka omaa loistavan tunneälyn.

Tämä Pohjanmaan flicka ei jätä ketään kylmäksi ja hurmaa yleisön niin suomeksi kuin ruotsiksikin, joka on hänen toinen äidinkielensä. Myös englanniksi esiintyminen on hänelle luontevaa.
Hänen työnkuvaan kuuluu myös päivittäinen sosiaalisen median sisällöntuotto. Siihen kuuluu kaikkea TikTokin viihdyttävien videoiden ideoimisesta ja luomisesta isojen Instagram-kampanjoiden toteuttamiseen.

Essi on juontanut tapahtumia messuista huutokauppaan ja festareihin sekä esiintynyt, ja myös juontanut ohjelmaosion, Miss Universum-kilpailuissa 4,4 miljoonalle katsojalle.
Tämä luonteva ja muuntautumiskykyinen esiintyjä valmistautuu työhönsä aina huolella ja haluaa luoda jokaiselle unohtumattoman tapahtuman.

🇸🇪
Essi är ett bekant ansikte som Miss Finland, skådespelare i sketchgruppen Biisonimafia och har tävlat i TV-programmen Farmi och Selviytyjät. Hon är en positiv och livfull uppträdare som hör hemma på scenen och kan ta över såväl en liten intim publik som en stor.

Som programledare är Essi sympatisk, lättillgänglig och energisk. Hon är väldigt bra på att läsa olika situationer och fungera i dom.

Den här tjejen från Österbotten lämnar ingen kall och charmar publiken på både finska och svenska, som är hennes andra modersmål. Hon är också bekant med att uppträda på engelska.
Hennes arbete inkluderar även daglig produktion av innehåll till sociala medier. Det är allt från skapande av underhållande TikTok-videor till att genomföra stora Instagram-kampanjer.


Essi har uppträtt och varit programledare för allt från mässor till auktioner, festivaler till Miss Universe-tävling som sågs av 4,4 miljoner tittare.
Denna naturliga och anpassningsbara uppträdare förbereder alltid sitt arbete noggrant och vill skapa ett oförglömligt evenemang för alla.

JuontajatSisällön­tuotanto

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.