Takaisin

Ernest Lawson


JUONTAJA – MODERAATTORI

Suorien lähetysten (mm. Putous, Huuma ja Talent Suomi) tuomalla kokemuksella Erkku isännöi ja viihdyttää, haastattelee ja vetää paneelikeskustelut varmalla, rennolla ja tyylikkäällä otteella. Suomeksi tai englanniksi.

LAULAVA LAWSON – Firmasi Biisit

Jokainen firma on laulun (ja naurun) arvoinen! Ernest Lawson tulee stand up- henkisesti viihdyttämään teitä livenä tai livestreamin kautta. 15-30min keikan aikana Ernest yhdessä muusikkonsa kanssa esittävät humoristisia, ennenkuulumattomia pop-kappaleita, joiden sanoitukset on kirjoitettu vain ja ainoastaan teitä varten. Laulut kertovat positiiviseen sävyyn juuri teidän alasta, yrityksestä ja sen työntekijöistä. Nämä biisit naurattavat, ihastuttavat, ja ennen kaikkea: jäävät soimaan päässä.”

HAHMOT

Sketsihahmojen mestari luo ammattikuntaanne varten räätälöidyn hahmon. Tilaisuudessa vieraileva hahmo tehdään rakkaudella ja kunnioituksella, ja hänen kauttaan jokainen pääsee nauramaan oman alan kliseille.

 
Imitaatio ja hahmotJuontajatKaupallinen yhteistyöLivestreamSisällön­tuotanto

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.