Takaisin

Christian Engblom


Christian on esiintynyt ainoana suomalaisena taikurina amerikkalaistaikureiden Penn and Tellerin TV-ohjelmassa Fool Us onnistuen huijaamaan heitä, ja peräti 2 kertaa! Palkintona oli esiintyminen heidän showssaan Las Vegasissa lokakuussa 2018 sekä jälleen vuonna 2024.

Katso esitykset tästä: https://youtu.be/iVfLI_Y6G7I ja https://youtu.be/WDtBPBZqRGk

Christian Engblom on toiminut jo yli 30 vuotta taikurina ja alan kouluttajana. Hän on Suomen Vuoden Taikuri vuosimallia 2015 ja 2023, sekä hän on taikuuden Suomen mestari vuodelta 2003. Christian toimii TV-taikuri David Blainen teknisenä neuvonantaja, sekä myös Hollywoodin Magic Castlen vakioesiintyjänä. Vankka kokemus, uskomaton laatu ja luotettavuus kuvaavat Christiania.

Halusitpa intiimin esityksen pienelle porukalle tai ikimuistoisen esityksen isolle yleisölle, on Christian oikea valinta. Yhdysvalloissa esiintynyt ja kouluttanut Christian on erinomainen valinta myös, jos tilaisuudessasi on kansainvälistä yleisöä. Esiintymiskielet Christianilla ovat suomi, ruotsi, englanti sekä espanja.

Christian Engblomin ohjelmistoon kuuluvat mm.

  • lähitaikuus
  • stand up -taikuus
  • taikakoulu aikuisille
  • korttihuijausdemonstraatio
  • räätälöidyt esitykset

Christian pitää huolen siitä, että ihmiset viihtyvät ja kaikki sujuu moitteettomasti!

TaikuritPyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.