Takaisin

Christoffer Strandberg


Juontaja, näyttelijä & imitaattori

Hurmaava Christoffer Strandberg valloittaa yleisön kuin yleisön kekseliäisyydellään, ammattitaidollaan sekä positiivisuudellaan.

Muuntautumiskykyinen Christoffer on upea sekoitus asiallista moderaattoria, humoristista juontajaa, tarkkakatseista imitaattoria sekä aivan kreisiä sketsihahmoa. Hän mukautuu tilaisuuden luonteeseen juuri kuten toivot.

Christoffer perehtyy jokaiseen esiintymiseensä pieteetillä, huolehtien sinun ja vieraidesi viihtyvyydestä. Hän omaa korkean työmoraalin, pistämättömän tilannetajun sekä läsnäolon taidon.

Mikäli tilaisuutesi kaipaa varman ja asiaasi perehtyneen juontajan, Christoffer on oikea valinta.

Jos taas kaipaat kevyempää otetta tapahtumaasi tai lyhyempää kevennystä vaikkapa asiapäivääsi niin Christofferin imitaatiot, hahmot ja komiikka takaavat varmat naurut.

Christofferin työkielet ovat suomi, ruotsi ja englanti ja kielten vaihto onnistuu myös lennosta.

Christoffer Strandberg on valmistunut näyttelijäksi TEAK:n ruotsinkieliseltä näyttelijätyön linjalta vuonna 2014. Hänet on nähty monissa tv:n viihdeohjelmissa, elokuvissa sekä teattereissa näyttelijänä, juontajana ja sketsihahmona. Christoffer on myös työskennellyt radiossa sekä ääninäyttelijänä.

 

Imitaatio ja hahmotJuontajatKaupallinen yhteistyöSisällön­tuotanto

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.