Takaisin

Arimo Mustonen


Stand up -koomikko Arimo Mustonen on kokenut kaiken kansan naurattaja, jolla on takanaan yli 4000 stand up -keikkaa erilaisissa tilaisuuksissa ja kiertueilla. Hän on esiintynyt koomikkona Nelosen Stand up -ohjelmassa joka vuosi sekä opettanut stand up komiikkaa Suomen teatteriopistolla.

Lähes 20 vuoden komekus ja monipuolinen vitsivalikoima takaa, ettei hymy hyydy keneltäkään seuraavanakaan päivänä. Palkittu, arvostettu ja naurattava koomikko ottaa viihdyttävästi haltuunsa mm. yritystilaisuudet, polttarit, seminaarit, pikkujoulut, häät, 50-vuotispäivät, messujuonnot, risteilytilaisuudet… Riittää, että paikalta löytyy esiintymistila ja huumorihurmausta odottava yleisö!

Arimo tietää, miten vakavahenkisiä yritysjuhlia virkistetään, mutta heittää tarvittaessa myös hävyttömät herjat polttariporukoille. Esityksen sisältö rakennetaan aina tilaisuuden luonteen mukaan; mitä aikaisemmin teet varauksesi, sitä paremmin Arimolle jää aikaa suunnitella juuri sinun toiveidesi mukainen ohjelma.

Stand up -koomikot

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.