Takaisin

Antti Isokangas


Antti Isokangas on pitkän linjan viestinnän ammattilainen, jolla on kokemusta sekä yritysviestinnästä että toimittajan työstä. Vuosina 2015–2022 Isokangas toimi Kotipizza Groupin viestintä- ja vastuullisuusjohtajana, ja aiemmin hän on myös toiminut sekä lehtien päätoimittajana että radio- ja tv-juontajana. Antin kirjajulkaisuihin lukeutuvat sekä palkittu kirja digitaalisesta markkinoinnista että suosittu hupiteos Villejä rubiineja – Väärin kuultuja laulunsanoja.

Antti hallitsee sekä puhujan, juontajan että haastattelijan tehtävät.

Puhujana Antin pääteemoja ovat viestintään ja yritysvastuuseen liittyvät aiheet. Yritysvastuuta Antti käsittelee laajasti, esimerkiksi Kotipizzan vastuullisuustarinan, hyvinvoivan yrityskulttuurin tai totuudenmukaisen ja vastuullisen viestinnän näkökulmasta. Antti myös on taitava ja huumorintajuinen haastattelija, joka osaa esittää teräviä kysymyksiä, kiteyttää monimutkaiset aiheet kansantajuiseen muotoon ja keskustella kepeästi vakavistakin aiheista.

JuontajatPuhujat

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.