Takaisin

Anna-Maija Tuokko


Näyttelijä Anna-Maija Tuokko on säteilevä, monipuolinen esiintyjä, jonka tilannetaju ja valovoimaisuus ovat omaa luokkaansa. Juontotehtävissä Anna-Maija heittäytyy mielellään teeman mukaiseen rooliin taipuen klassisen iltapukutilaisuuden juontajasta myös keveämpään tunnelmaan.

Juontotöiden lisäksi Anna-Maija esiintyy mielellään erilaisten musiikkikokoonpanojen laulusolistina. Nämä voidaan sovittaa haluttuun teemaan kokoonpanojen vaihdellessa piano- ja haitarisäestäjästä aina isompaankin orkesteriin.

Tinkimätön asenne ja heittäytymiskyky ovat Anna-Maija ehdottomia valtteja.

Työkielinä Anna-Maijalla on suomen lisäksi täysin sujuva englanti.


Anna-Maija Tuokko
 on vuonna 2005 Teatterikorkeakoulusta valmistunut monipuolinen freelance-näyttelijä, joka on näytellyt kantavissa rooleissa teatterin puolella mm. puhenäytelmissä Fanny ja Alexander, Vanja-eno, Hamlet ja Kukkaistyttö (Helsingin Kaupunginteatteri), Kolme Sisarta (Kansallisteatteri), Huojuva Talo (Tampereen Teatteri) ja musikaaleissa Matilda (Tampereen Työväen Teatteri), Shrek, Wicked ja The Producer’s (Helsingin Kaupunginteatteri). Elokuvan puolella hänet on nähty viimeisimpänä merkittävissä rooleissa mm. elokuvissa Mestari Cheng, Skimbagirls ja Kupla, sekä TV-sarjoissa Onnela, Munkkivuori ja Poromafia. 

Lisäksi Tuokko opiskelee Estill Voice Training-laulutekniikkaa ja on tehnyt myös useita opintomatkoja New Yorkiin. 

Tuokko on myös esiintynyt viihdeohjelmissa, kuten vakiokilpailijana ohjelmassa Suurmestari ja voittanut Tanssii tähtien kanssa -kilpailun 2017 ja Masked Singer-kilpailun 2021.  

Juontajat

Pyydä tarjous

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi sekä perustiedot tilaisuudestasi ja ohjelmatoivomuksestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.